یکی از شایعترین مشکلات که میان موجر و مستأجر رخ میدهد عدم تحویل ملک از طرف موجر به مستأجر و یا مستأجر به موجر در زمان قانونی آن است در این مقاله سعی شده است توضیحات مفصلی راجع به اصطلاحات حقوقی مرتبط با تخلیه ملک توسط وکیل تخلیه ملک به شما ارائه گردد، با ما همراه باشید.
گاهی اتفاق میافتد که پس از تنظیم قرارداد اجاره موجر ملک را به مستأجر تحویل نمیدهد در این حالت مستأجر میتواند با مراجعه به دفتر خدمات قضایی و یا وکیل تخلیه ملک الزام به تحویل عین مستأجره را از دادگاه حقوقی بخواهد. میتوان با کمک وکیل تخلیه ملک بعد از صدور حکم دادگاه عین مستأجره را از موجر دریافت کرد.

برای اطلاع بیشتر در خصوص اخذ حکم تخلیه یا صدور دستور تخلیه با پشتیبانی و راهنمایی وکیل تخلیه ملک با مؤسسه حقوقی زعفری تماس حاصل فرمایید.
در مواردی نیز پس از اتمام قرارداد این مستأجر است که ملک را به موجر تحویل نمیدهد در این حالت وکیل تخلیه ملک دادخواست تخلیه به طرفیت مستأجر مطرح مینماید. درصورتیکه موجر ادعا داشته باشد که مستأجر قبوض را در مدت اجاره پرداخت نکرده است و یا اجاره بها معوقه دارد، وکیل تخلیه ملک میتواند به همراه دادخواست اصلی مطالبه اجور معوقه و سایر قبوض و خسارات را نیز از دادگاه صالح درخواست نماید.
وکیل تخلیه ملک به دو صورت میتواند نسبت به تخلیه ملک اقدام نماید. اخذ دستور تخلیه ملک و یا اخذ حکم تخلیه ملک
دستور تخلیه چیست و در چه صورتی صادر میشود؟
وکیل تخلیه ملک میگوید: اقدام به اخذ دستور تخلیه زمانی صورت میگیرد که موعد اجاره ملک بر اساس آنچه که در قرارداد اجاره فیمابین موجر و مستأجر قید شده به پایان رسیده باشد و مستأجر از تخلیه ملک سرباز زند، در این شرایط موجر میتواند برای خارجکردن مستأجر از ملک و تصرف مجدد ملک خود دستور تخلیه را اخذ نموده و مستأجر را از آن خارج کند. صدور دستور تخلیه نیازمند رسیدگی و تشکیل جلسه نیست.
شرایط لازم جهت صدور دستور تخلیه
به گفته وکیل تخلیه ملک:
درج دقیق مدت اجاره در قرارداد
پایان مدت اجاره
امضای دو شاهد ذیل قرارداد
تنظیم قرارداد اجاره منعقد شده در دو نسخه
قراردادهای اجاره املاک فاقد سرقفلی

برای اطلاع بیشتر در خصوص اخذ حکم تخلیه یا صدور دستور تخلیه با پشتیبانی و راهنمایی وکیل تخلیه ملک با وکلای مجرب مؤسسه حقوقی زعفری تماس حاصل فرمایید.
در ادامه وکیل تخلیه ملک بیان میکند:
باتوجهبه روی کارآمدن دادگاههای صلح، مرجع قضایی صالح برای صدور دستور تخلیه دیگر شورا حل اختلاف نمیباشد و این امر در صلاحیت دادگاه صلح قرار گرفته است. بعد از آنکه دستور تخلیه توسط مقام صالح صادر گردید ظرف مهلت مقرر و بدون نیاز به صدور اجرائیه توسط ضابط تخلیه ملک انجام میشود.

با ما تماس بگیرید ۳۶۰۳۴۰۳۱ ۰۲۱
حکم تخلیه چیست و در چه صورتی صادر میگردد
وکیل تخلیه ملک در پاسخ به این سؤال میگوید درصورتیکه قرارداد اجاره شرایطی که برای صدور دستور تخلیه لازم است را نداشته باشد صدور حکم تخلیه نیازمند به رسیدگی و تشکیل جلسه در دادگاه است و در چهارچوب قوانین و مقررات آیین دادرسی مدنی مورد رسیدگی قرار میگیرد و قابلاعتراض و تجدیدنظرخواهی در دادگاه صالح است.
جهت اطلاع بیشتر در خصوص اخذ حکم تخلیه یا صدور دستور تخلیه با پشتیبانی و راهنمایی وکیل تخلیه ملک با مؤسسه حقوقی زعفری تماس حاصل فرمایید.
وکیل تخلیه ملک در ادامه میگوید:
دلایلی که میتوان به سبب آن به دادگاه مراجعه نمود و حکم تخلیه گرفت به شرح ذیل است:
مستأجر ملک مورد اجاره را به شخص دیگری انتقال داده باشد.
مدت اجاره تمام شده باشد و مستأجر اقدام به تخلیه ملک نکند و شرایط لازم برای صدور دستور تخلیه وجود نداشته باشد.
از موعد پرداخت اجارهبها 3 ماه گذشته باشدو مستأجر هیچ مبلغی نپرداخته باشد.
مستأجر از ملک اجارهای استفاده نامشروع نماید.
به گفته وکیل تخلیه ملک مدارک لازم جهت گرفتن حکم تخلیه که باید ضمیمه دادخواست گردد سند مالکیت ملک و سند اجارهنامه است.
جهت اطلاع بیشتر در خصوص اخذ حکم تخلیه یا صدور دستور تخلیه با پشتیبانی و راهنمایی وکیل تخلیه ملک با مؤسسه حقوقی زعفری تماس حاصل فرمایید.
نحوه اعتراض به دستور تخلیه ملک به توضیح وکیل تخلیه ملک
برخلاف حکم تخلیه، صدور دستور موقت قابلاعتراض نیست اما طبق شرایطی میتوان عملیات اجرایی دستور موقت متوقف شود. دستوری که مستأجر شکایتی دراینخصوص داشته باشد و یا مدعی تمدید قرارداد باشد میتواند با کمک وکیل تخلیه ملک دادخواستی به طرفیت موجر در دادگاه عمومی محل وقوع ملک ثبت نماید. توجه داشته باشید که صرف اعلام شکایت مانع اجرای دستور موقت نبوده و تنها درصورتیکه دادگاه شکایت را مستدل بداند قرار توقف عملیات اجرایی را با اخذ تأمین مناسب از مستأجر صادر مینماید.
جهت اطلاع بیشتر در خصوص اخذ حکم تخلیه یا صدور دستور تخلیه با پشتیبانی و راهنمایی وکیل تخلیه ملک با مؤسسه حقوقی زعفری تماس حاصل فرمایید.
قبل از ورود به هر دعوای حقوقی حتما با وکیل حقوقی متخصص مشورت کنید و بدون ارزیابی ادله و مدارک وارد دعوا نشوید. موضوعات حقوقی بسیار تخصصی و پیچیده است و یک اشتباه کوچک می تواند خسارت های زیادی را متوجه شما کند.
مؤسسه حقوقی زعفری متشکل از مجموعه ای از وکلای حرفه ای دادگستری آماده ارائه مشاوره بیشتر درباره این موضوع به شما است.
